Beveiligingsbedrijf Winschoten

Pax Security is een particuliere beveiligingsorganisatie. Ook in Winschoten zijn we onder andere inzetbaar voor objectbeveiliging, industriële beveiliging, hondengeleiders, evenementenbeveiliging, mobiele surveillance en alarmopvolging.

Al jarenlang voeren wij met veel passie en plezier ons mooie vak uit en stopt onze dienstverlening niet bij het leveren van beveiliging maar creëren wij daadwerkelijk veiligheid! Onze mensen komen meteen in actie bij inbraakmeldingen, storingsmeldingen, persoonsalarmen en assistentieverzoeken. Wij werken samen met erkende installateurs en glaszetters om vervolgschade te voorkomen en om uw bedrijfsprocessen niet te belemmeren.

Voor onze diensten werken wij met een basis van vaste professionals met een flexibele schil. Onze professionele beveiligers hebben jarenlange ervaring in het vak en beschikken over de juiste diploma’s en papieren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en onmisbare gedegen kennis en kunde van de wet- en regelgeving is dan ook volop aanwezig. Als dynamisch partner denken én doen wij mee. Alles voor uw veiligheid en die van uw medewerkers, bezoekers en/of klanten, want dat is tenslotte waar het om draait!

Wij signaleren tijdig onregelmatigheden en weten hiermee problemen te voorkomen. Dat kan op evenementen zijn en met mensen, maar ook binnen industriële objecten waar gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.