.1

Zorg voor een goed beveilingsplan

.2

Veilgheid staat altijd voor op!

.3

Ken uw verantwoordelijkheid

.4

Duidelijkheid is essentieel!

Zorg voor een ongestoord verblijf van uw gasten

Ook in de nachtelijke uren wilt u als campingeigenaar zorg dragen voor de veiligheid op en rond uw campingterrein. Uw gasten komen tenslotte voor een ongestoord verblijf en u draagt daar graag uw steentje aan bij.

Tijdens onze aanwezigheid in de nachtelijke uren kunnen wij de volgende zaken tijdens uw welverdiende nachtrust waarnemen: campinggasten inchecken, conflicten tussen buren beslechten, geluidsoverlast oplossen/verhelpen. Preventieve aanwezigheid om vernielingen en diefstal te voorkomen. Een zichtbaar aanspreekpunt in de nacht. Crisissituaties oplossen (medische nood, brand). Enzovoort.

Op een camping komen uiteenlopende gasten met uiteenlopende doelen. De een zoekt de rust in de natuur, de ander ziet zijn vakantie als een groot feest en wil 24/7 feesten en weer een ander heeft zijn verblijf in het teken staan van samenzijn met familie en kinderen. Aan de campingbewaking de uitdagende taak al deze belangen in goede banen te leiden en er voor zorg te dragen dat iedereen zijn/haar maximale beleving uit het verblijf op uw camping haalt. Wij helpen u hier graag mee. Wij hebben ervaring op uiteenlopende campings van familiecamping tot jongerencamping en alles wat daar tussen of daarbuiten valt.


Al onze diensten

Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten:

Evenementen
beveiliging

Camping
beveiliging

Uitvaart
beveiliging

Horeca
beveiliging

Object
beveiliging

Verkeersregelaars
  

Mobiele surveillance

Zorg
beveiliging