Diensten

Uitvaart beveiliging

Zoals u wellicht weet is de dievengilde actief op de markt om tijdens de uitvaart van uw dierbare, u een ongewenst bezoek te brengen.
Wij zorgen er voor dat uw huis veilig blijft tijdens deze verdrietige periode.
Onze beambte zal uw huis met respect en discretie benaderen.
Voor meer informatie neem contact met ons op via ons contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.

<— Klik op de afbeelding hier naast om onze audio reklame te beluisteren

Evenementen beveiliging

Festivals, voetbalwedstrijden en bedrijfsfeesten vormen slechts enkele voorbeelden van activiteiten die in aanmerking komen voor evenementenbeveiliging.
Het is uitermate belangrijk dat de veiligheid en orde voor zowel de organisatie als bezoekers gewaarborgd worden.
De aanwezigheid van onze beveiligingsbeambten tijdens uw evenement heeft een sterk preventieve werking. Indien de orde verstoort wordt kunt u er van op aan dat de medewerkers van Pax Security de situatie oplossen en weer rust brengen.
Het takenpakket wordt inhoudelijk afgestemd op uw wensen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Klik op de afbeelding hier naast om onze audio reklame te beluisteren —>

Horecabeveiliging

Beveiliging is niet de enige bezigheid van een horecaportier/uitsmijter.
Buiten het feit dat de veiligheid voorop staat, zijn de beveiligers ook het visitekaartje van uw zaak: zij staan bij de entree en heten uw bezoekers welkom.
Horecaportiers zullen altijd vriendelijk zijn tegen uw klanten, mits zij zich naar behoren gedragen. Indien u een legitimatiecontrole wenst, zullen de portiers deze uitvoeren.
Op deze manier bepaalt u samen met de uitsmijters wie er toegang krijgen tot de horecagelegenheid en wie niet.
Een horecaportier is niet zomaar een uitsmijter die over uw bezoekers waakt. De portiers zijn wettelijk verplicht om een horecaportier-opleiding te volgen alvorens zij daadwerkelijk als horecaportier aan het werk mogen.
Alle horecaportiers beschikken over een dergelijke diploma voor horecabeveiliging. Daarnaast hebben zij toestemming van het Ministerie van Justitie om als portier in de horecabeveiliging te mogen werken. Voordat de portiers daadwerkelijk als horecaportier mogen werken, worden zij dubbelgecheckt op bijvoorbeeld een strafblad. Elke erkende horecaportier heeft een blauw legitimatiebewijs. Zo weet u wat u in huis haalt: alleen erkende portiers zullen bij u aan het werk gaan.

Objectbewaking

Wie rustig wil slapen laat bewaking van zijn bedrijf en/of terrein tijdens de nacht en het weekend aan deskundigen over. Pax Security zorgt voor deskundig, betrouwbaar personeel dat buiten kantooruren uw pand bewaakt. Bedrijven met een meer dan gemiddeld kwetsbaarheid kunnen op dit punt gebruik maken van een permanente bewaking via Pax Security. Dus ook overdag, wanneer met kritische eisen stelt aan toegangscontroles en soms zelfs moet worden overgegaan naar visitatie.

Objectbeveiliging omvat meerdere toezichtshoudende taken met een preventief karakter. Deze taken kunnen verschillen van het ontvangen van bezoekers tot brand- en sluitrondes. Het takenpakket van onze beveiligingsbeambten wordt inhoudelijk afgestemd op uw wensen.

Hierbij valt te denken aan o.a.:

  • Totale ronde;
  • brand- en sluitronde;
  • specifieke ronde;
  • compleet takenpakket.

Vanzelfsprekend wordt van elke dienst een rapport opgemaakt ter inzage voor de verantwoordelijke personen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Camping bewaking

Ook in de nachtelijke uren wilt u als campingeigenaar zorg dragen voor de veiligheid op en rond uw campingterrein. Uw gasten komen tenslotte voor een ongestoord verblijf en u draagt daar graag uw steentje aan bij.

Tijdens onze aanwezigheid in de nachtelijke uren kunnen wij de volgende zaken tijdens uw welverdiende nachtrust waarnemen:
– Campinggasten inchecken
– Conflicten tussen buren beslechten
– Geluidsoverlast oplossen/verhelpen
– Preventieve aanwezigheid om vernielingen en diefstal te voorkomen
– Een zichtbaar aanspreekpunt in de nacht
– Crisissituaties oplossen (medische nood, brand enz)
– Enzovoort

Op een camping komen uiteenlopende gasten met uiteenlopende doelen. De een zoekt de rust in de natuur, de ander ziet zijn vakantie als een groot feest en wil 24/7 feesten en weer een ander heeft zijn verblijf in het teken staan van samenzijn met familie en kinderen. Aan de campingbewaking de uitdagende taak al deze belangen in goede banen te leiden en er voor zorg te dragen dat iedereen zijn/haar maximale beleving uit het verblijf op uw camping haalt. Wij helpen u hier graag mee. Wij hebben ervaring op uiteenlopende campings van familiecamping tot jongerencamping en alles wat daar tussen of daarbuiten valt.

Hostess / gastvrouwen

Gastvrouwen en gastheren kunnen worden ingezet om de gasten te begeleiden, te bezoeken of te informeren. Ze genieten van het in contact staan met de gasten van een evenement of een beurs. Een gastvrouw of een gastheer kan ieder moment worden ingezet als een aanvulling voor uw bedrijf of organisatie. Ze hebben een open en representatieve uitstraling en zorgen ervoor dat de bezoekers een prettig verblijf hebben.