Evenementenbeveiliging

Wij staan overal!

Wij zijn gespecialiseerd in de beveiliging van beurzen en evenementen. Het is niet van belang hoe groot of hoe klein dit evenement is. Wij hebben voor elke gelegenheid de juiste oplossing. Onze medewerkers zijn specialistisch opgeleid om toezicht te houden op grotere massa’s mensen.

Het is belangrijk en wettelijk verplicht dat de veiligheid van uw bezoekers goed is geregeld. Om hieraan te voldoen moet er in kaart worden gebracht waar de gevaren en risico’s liggen op het evenemententerrein/gebouw. Met onze inzichten en jarenlange ervaring kunnen wij dit samen met u op een juiste manier in kleuren.

Pax-Security heeft ervaren medewerkers die zijn opgeleid in alle aspecten van het beveiligen met betrekking tot evenementen en beurzen. Natuurlijk verzorgen wij ook, mocht u dit wensen, alle benodigdheden om de veiligheid van uw bezoekers tot in de puntjes te faciliteren.

Pax-Security beseft als geen ander dat beveiliging bij een evenement op de achtergrond moet opereren. Onze medewerkers zijn getraind om de bezoekers het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Uitstraling is immers erg belangrijk voor u en ons beiden. We zullen dan ook altijd naar het soort evenement kijken voordat we beveiligers aanwijzen. We vinden het van het grootste belang dat de beveiliging en evenement goed overeenkomen.

Gegevens kantoor

PAX Security
Weemstraat 17a
8391 AE te Noordwolde
ND: 3794
KvK: 01120031
BTW: NL818013989B01

Telefoon

06-50626255
0561-853388

E-mail

Neem vrijblijvend contact met ons op.