.1

Zorg voor een goed beveilingsplan

.2

Veilgheid staat altijd voor op!

.3

Ken uw verantwoordelijkheid

.4

Duidelijkheid is essentieel!

Horecabeveiliging: draag zorg voor de veiligheid van uw bezoekers

Beveiliging is niet de enige bezigheid van een horecaportier/uitsmijter.Buiten het feit dat de veiligheid voorop staat, zijn de beveiligers ook het visitekaartje van uw zaak: zij staan bij de entree en heten uw bezoekers welkom.

Horecaportiers zullen altijd vriendelijk zijn tegen uw klanten, mits zij zich naar behoren gedragen. Indien u een legitimatiecontrole wenst, zullen de portiers deze uitvoeren.

Op deze manier bepaalt u samen met de uitsmijters wie er toegang krijgen tot de horecagelegenheid en wie niet. Een horecaportier is niet zomaar een uitsmijter die over uw bezoekers waakt. De portiers zijn wettelijk verplicht om een horecaportier-opleiding te volgen alvorens zij daadwerkelijk als horecaportier aan het werk mogen.

Onze portiers zijn voorzien van een bodycam. Dit zorgt voor extra veiligheid en duidelijkheid bij situaties die uit de hand lopen.

Alle horecaportiers beschikken over een dergelijke diploma voor horecabeveiliging. Daarnaast hebben zij toestemming van het Ministerie van Justitie om als portier in de horecabeveiliging te mogen werken. Voordat de portiers daadwerkelijk als horecaportier mogen werken, worden zij dubbelgecheckt op bijvoorbeeld een strafblad. Elke erkende horecaportier heeft een blauw legitimatiebewijs. Zo weet u wat u in huis haalt: alleen erkende portiers zullen bij u aan het werk gaan.


Bodycam

Al onze diensten

Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten:

Evenementen
beveiliging

Camping
beveiliging

Uitvaart
beveiliging

Horeca
beveiliging

Object
beveiliging

Verkeersregelaars
  

Mobiele surveillance

Zorg
beveiliging