Horecabeveiliging

Draag zorg voor de veiligheid van uw bezoekers

Beveiliging is niet de enige bezigheid van een horecaportier/uitsmijter.
Buiten het feit dat de veiligheid voorop staat, zijn de beveiligers ook het visitekaartje van uw zaak: zij staan bij de entree en heten uw bezoekers welkom.

Horecaportiers zullen altijd vriendelijk zijn tegen uw klanten, mits zij zich naar behoren gedragen. Indien u een legitimatiecontrole wenst, zullen de portiers deze uitvoeren.

Op deze manier bepaalt u samen met de uitsmijters wie er toegang krijgen tot de horecagelegenheid en wie niet. Een horecaportier is niet zomaar een uitsmijter die over uw bezoekers waakt. De portiers zijn wettelijk verplicht om een horecaportier-opleiding te volgen alvorens zij daadwerkelijk als horecaportier aan het werk mogen.

Alle horecaportiers beschikken over een dergelijke diploma voor horecabeveiliging. Daarnaast hebben zij toestemming van het Ministerie van Justitie om als portier in de horecabeveiliging te mogen werken. Voordat de portiers daadwerkelijk als horecaportier mogen werken, worden zij dubbelgecheckt op bijvoorbeeld een strafblad. Elke erkende horecaportier heeft een blauw legitimatiebewijs. Zo weet u wat u in huis haalt: alleen erkende portiers zullen bij u aan het werk gaan.

Gegevens kantoor

PAX Security
Weemstraat 17a
8391 AE te Noordwolde
ND: 3794
KvK: 01120031
BTW: NL818013989B01

Telefoon

06-50626255
0561-853388

E-mail

Neem vrijblijvend contact met ons op.