Verkeersregelaar

Wordt verkeersregelaar!

Theorie
Tijdens de theoriecursus leert u wat een aanstelling als beroepsverkeersregelaar inhoudt en welke verantwoording u draagt ten opzichte van het overige verkeer. U leert de theorie over verkeersinzichtelijk en dynamisch verkeer regelen. Aan het einde van de cursus wordt er een theorie-examen afgenomen. De kennis wordt getoetst aan de hand van multiplechoicevragen. Na het behalen van het theorie-examen stroomt u door naar de praktijkcursus. U krijgt als beroepsverkeersregelaar duidelijke en heldere leerstof.

Praktijk
Tijdens de praktijkcursus beroepsverkeersregelaar leert u de verkeersstromen op de juiste wijze te begeleiden. Er wordt gestart met het geven van een stopteken, waarna het steeds een graadje moeilijker wordt, totdat u uiteindelijk zelfstandig het verkeer kunt regelen op een kruising met 4 uitvalswegen, een verkeersregelinstallatie (VRI), omliggende fietspaden en wellicht ook nog met meerdere voorsorteervakken.

Examen
Aan het einde van de tweede praktijkdag wordt het praktijkexamen afgenomen. Tijdens het praktijkexamen moet u op het grote kruispunt, dat voldoet aan de exameneisen, minimaal 15 minuten zelfstandig het verkeer regelen. Het praktijkexamen wordt afgenomen door onze instructeur. Er is namens de Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL) een gedelegeerde van de politie aanwezig die het eindoordeel geeft.

Voor meer informatie kun je ook surfen naar www.noordelijkeverkeersregelaars.nl

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, dan kunt u naar onze contactpagina gaan, u schrijft naar onderstaand adres of u neemt telefonisch contact op met dhr. P. Verra.

T.a.v. P. Verra
Dr Verdeniusstraat 25
8391 HB Noordwolde
Tel.: 06-50626255

Gegevens kantoor

PAX Security
Weemstraat 17a
8391 AE te Noordwolde
ND: 3794
KvK: 01120031
BTW: NL818013989B01

Telefoon

06-50626255
0561-853388

E-mail

Neem vrijblijvend contact met ons op.