Verkeersregelaars

Altijd een veilige situatie

Wat zijn verkeersregelaars en verkeersbrigadiers?

Verkeersregelaars en verkeersbrigadiers regelen het verkeer en zorgen zo voor de veiligheid van weggebruikers. Onze verkeersregelaars zijn volgens overheidsnormen volledig gecertificeerd en in het bezit van een VCA-certificaat. De verkeersregelaar gaat verkleed in professionele, fluoriserende verkeersregelaarskleding. Onze verkeersregelaars worden ingezet bij bouw, wegwerkzaamheden, evenementen, ongelukken en incidenten. Onze verkeersregelaars zijn beschikbaar tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Voor meer informatie neem contact met ons op via ons contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Inzet
Een verkeersregelaar kan op meerdere plaatsen worden ingezet. Bijvoorbeeld bij evenementen, bij het begeleiden van lange, hoge en brede transporten en bij tijdelijke verkeersmaatregelen. Verkeersbrigadiers regelen het verkeer op een vaste plaats, zoals bij een school.

Bevoegdheden
In de Regeling Verkeersregelaars 2009 staan de bevoegdheden van verkeersregelaars. De regeling bevat informatie over de opleiding, de aanstelling, de examinering en de uitrusting van verkeersregelaars. Meer informatie over de regels en de examenprocedure voor verkeersregelaars vindt u op de website van de Stichting Verkeersregelaars Nederland.

Gegevens kantoor

PAX Security
Weemstraat 17a
8391 AE te Noordwolde
ND: 3794
KvK: 01120031
BTW: NL818013989B01

Telefoon

06-50626255
0561-853388

E-mail

Neem vrijblijvend contact met ons op.