.1

Zorg voor een goed beveilingsplan

.2

Veilgheid staat altijd voor op!

.3

Ken uw verantwoordelijkheid

.4

Duidelijkheid is essentieel!

Altijd een veilige situatie

Wat zijn verkeersregelaars en verkeersbrigadiers?

Verkeersregelaars en verkeersbrigadiers regelen het verkeer en zorgen zo voor de veiligheid van weggebruikers. Onze verkeersregelaars zijn volgens overheidsnormen volledig gecertificeerd en in het bezit van een VCA-certificaat. De verkeersregelaar gaat verkleed in professionele, fluoriserende verkeersregelaarskleding. Onze verkeersregelaars worden ingezet bij bouw, wegwerkzaamheden, evenementen, ongelukken en incidenten. Onze verkeersregelaars zijn beschikbaar tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Voor meer informatie neem contact met ons op via ons contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Inzet: Een verkeersregelaar kan op meerdere plaatsen worden ingezet. Bijvoorbeeld bij evenementen, bij het begeleiden van lange, hoge en brede transporten en bij tijdelijke verkeersmaatregelen. Verkeersbrigadiers regelen het verkeer op een vaste plaats, zoals bij een school.

Bevoegdheden: In de  Regeling Verkeersregelaars 2009 staan de bevoegdheden van verkeersregelaars. De regeling bevat informatie over de opleiding, de aanstelling, de examinering en de uitrusting van verkeersregelaars. Meer informatie over de regels en de examenprocedure voor verkeersregelaars vindt u op de website van de  Stichting Verkeersregelaars Nederland.


Al onze diensten

Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten:

Evenementen
beveiliging

Camping
beveiliging

Uitvaart
beveiliging

Horeca
beveiliging

Object
beveiliging

Verkeersregelaars
  

Mobiele surveillance

Zorg
beveiliging