.1

Zorg voor een goed beveilingsplan

.2

Veilgheid staat altijd voor op!

.3

Ken uw verantwoordelijkheid

.4

Duidelijkheid is essentieel!

Wij zorgen voor een veilige situatie

Zorginstellingen zijn vaak erg grote en complexe objecten waar erg veel mensen en goederen het object binnenkomen en verlaten. Het verloop van patiënten is hoog en dagelijks komen er veel uiteenlopende bezoekers. Naast gewone patiënten komen er ook bijzondere gasten als arrestanten voor behandeling en kunnen er agressieve patiënten zijn die het werk van uw personeel kunnen hinderen. Tevens moeten patiëntendossiers, medicijnen en (medisch) apparatuur buiten het bereik van onbevoegden blijven.

Om de veiligheid van uw personeel, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen, is het cruciaal om te weten wie uw instelling bezoeken. Uit ervaring hebben wij geleerd dat algemene objectbeveiliging niet toegepast kan worden op een zorginstelling. Genoeg reden voor ons om aan deze unieke vorm van objectbeveiliging extra aandacht te schenken.

PAX Security biedt zorginstellingen een totaaloplossing op het gebied van veiligheid en beveiliging

De beveiligingsadviseurs van PAX Security hebben in samenwerking met een aantal deskundigen van gerenommeerde zorginstellingen een eigen beveiligingsconcept ontwikkeld dat toegespitst is op de zorgsector. Wij maken een analyse van de beveiligingsproblematiek en dragen een totaaloplossing op maat aan. Een totaaloplossing om de veiligheid te optimaliseren, zowel binnen de muren van het gebouw als op het buitenterrein.

U kunt tevens gebruik maken van onze receptiediensten. Onze gastheren en -vrouwen leveren niet alleen een bijdrage aan de veiligheid, maar kunnen u ook andere zorgen uit handen nemen zoals het ondersteunen van de facilitaire organisatie en het ontvangen van gasten. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw medewerkers op veiligheidsgebied te trainen en te adviseren. Het uiteindelijke doel is het creëren van een situatie waarbij het algemene veiligheidsgevoel optimaal is. PAX Security verzorgt op dit moment de beveiliging voor meerdere ziekenhuizen, verzorgingshuizen, revalidatiecentra en GGZ-instellingen.Onze zorgbeveiligers: gespecialiseerde beveiligers

De zorgbeveiligers van PAX Security hebben een speciaal trainingsprogramma gevolgd om in elke situatie zorgvuldig te kunnen handelen. Zij zijn tevens in het bezit van een EHBO diploma en ze hebben een BHV (Bedrijfshulpverlening) cursus afgerond. Daarnaast zijn zij breed inzetbaar en weten hoe zij met bepaalde emoties van patiënten en bezoekers moeten omgaan. In geval van calamiteiten kunnen onze zorgbeveiligers snel en adequaat reageren en de situatie onder controle houden. Onze zorgbeveiligers zijn vooral gericht op service en gastheerschap, maar zijn zich wel bewust van de risico’s en de mogelijke incidenten die zich kunnen voordoen in een zorginstelling. Dankzij de preventieve en repressieve toezicht van onze zorgbeveiligers is de veiligheid van uw object met zijn bewoners en bezoekers gegarandeerd.

Kortom, PAX Security staat garant voor optimale veiligheid in de zorg.

Wederom spreken onze referenties voor zich. Heeft u interesse in een totaaloplossing voor uw zorginstelling? Neem dan direct  contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij de mogelijkheden voor uw zorginstelling.


Al onze diensten

Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten:

Evenementen
beveiliging

Camping
beveiliging

Uitvaart
beveiliging

Horeca
beveiliging

Object
beveiliging

Verkeersregelaars
  

Mobiele surveillance

Zorg
beveiliging